NANTI DULU! ADA SPECIAL OFFER UNTUK ANDA YANG SERIUS NAK MEMBONGKAR POTENSI DIRI DAN IDEA PERNIAGAAN!

KURSUS ADVANCE
PERSEDIAAN SME2IPO

Saya Ingin BERTEMU dengan anda di Kursus EKSKLUSIF 2 HARI KHAS Untuk Usahawan Yang BERANI MEMBUAT TINDAKAN DAN MEMILIKI IMPIAN YANG BESAR DI

PROGRAM PEMECUT SME2IPO

Days
Hours
Minutes
Seconds

Ilmu PREMIUM ini akan dikongsikan untuk anda membuat persediaan rapi dan bersistematik membina syarikat anda ke
IPO Bursa Saham Kuala Lumpur.

Tarikh kelas terkini: 5hb – 6hb Feb 2022 (Sabtu & Ahad)  

2 Hari Program PEMECUT SME2IPO ini menawarkan pakej SANGAT MENARIK!

RM990 – 1 Peserta

Jom Lihat Peserta Kursus Advance Yang Lepas…

Apa yang anda bakal ketahui dalam program ini?

TUJUAN UTAMA pada 2 Hari Kursus Insentif PERSEDIAAN PROGRAM PEMECUT 2IPO ini adalah untuk membongkar potensi diri dan potensi ideas perniagaan serta membina MASTERPLAN ROAD2IPO perniagaan anda lebih berdaya maju dan dinamik.


Pada asasnya, setiap perniagaan wajib menyusun strategi syarikat dengan lebih terancang dengan membina BLUEPRINT yang jelas serta mencipta aliran tunai iaitu
CASHFLOW lebih LEBAT bagi memastikan VALUETION syarikat lebih kukuh ke paras kelayakan BANKABLE dan INVESTABLE !

 

Dalam masa yang sama, anda bakal didedahkan TEKNIK PITCHING yang mampu memukau para bakal pelabur serta TEKNIK RAHSIA RAISEFUND RM 1 JUTA untuk menarik para bakal pelabur untuk menyertai Projek Perniagaan anda nanti.

 

Kami akan memastikan MASTERPLAN syarikat anda akan terus dipacu dan syarikat anda akan dinaiktarafkan dari Enterprise ke Sdn Bhd dan Berhad akhirnya syarikat anda akan di senaraikan Papan Bursa Saham Malaysia.

 

Ia bukan mudah tetapi tidak mustahil selagi ANDA bercita cita ingin mengubah masa depan GENERASI anda lebih CEMERLANG dengan membina IMPIAN YANG BESAR & KEKAYAAN !

Lets Do IT ! Anda akan disokong dan dibimbing membina pasukan pengurusan profesional dan latihan korporat secara konsisten bagi merealisisikan MASTERPLAN ROAD 2IPO tercapai di mana syarikat anda akan tersenarai di BURSA SAHAM MALAYSIA !

Disclaimer / Penafian : Program Pemecut2IPO adalah program kursus latihan, bimbingan dan Keusahawanan yang diberi pendedahan ilmu ,teknik dan strategi pembangunan perniagaan yang bersesuaian dengan peserta atau usahawan yang menyertai program ini. Program ini telah di persetujui bahawa tiada sebarang perjanjian atau sebarang jaminan kejayaan atau pendapatan syarikat atau apa saja jaminan yang tidak boleh dituntut dengan apa cara sekali pun. Setiap penyertaan yang dianjurkan oleh syarikat pengendali program adalah dianggap anda bersetuju dengan terma dan syarat. Pembayaran penyertaan adalah menjadi hak syarikat pengendali program ini dan tidak boleh dituntut sama sekali. Setiap kejayaan perniagaan atau kekayaan adalah dari hasil tindakan kebijaksanaan dan keputusan yang telah dibuat oleh peserta atau usahawan itu sendiri. Harap Maklum !

Hakcipta Terpelihara 2021 ©Worldclass Trade & Development Berhad

No 7A Jln Keluli AP7/AP, Seksyen 7 40100 Shah Alam Selangor MALAYSIA